Προφιλ

Η MVPInternationalTransportSA, δραστηριοποιείται  στο χώρο των Οδικών κι Ακτοπλοϊκών Μεταφορών από το 2001 , αρχικά από και προς Ιταλία και Κύπρο, ενώ σήμερα έχουν προστεθεί στο δίκτυο εξυπηρέτησης της χώρες της Ευρώπης και Ασίας.  

 

Η συχνότητα των δρομολογίων, η γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτηση στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της , είχαν σαν αποτέλεσμα την εδραίωσή της στον χώρο της μεταφοράς .

 

Η MVPInternationalTransportSAείναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) από το 2005.

 

Η εταιρεία απαρτίζεται από συνεργάτες ικανούς και πρόθυμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες πελατών και προμηθευτών και σε συνεχή συνεργασία με στελέχη εξειδικευμένα στον τομέα των τελωνιακών διαδικασιών , εκτελωνιστές , οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων των πελατών της.

 

Με πρωταρχικό και καθημερινό στόχο την άμεση  ανταπόκριση στις ανάγκες  των πελατών λαμβάνοντας υπ’οψιν τις συνθήκες αλλά και την κάλυψη των προμηθευτών ,θέλοντας και διατηρώντας τις υπηρεσίες της υψηλά  στο χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων και καλύπτοντας τους πελάτες της τόσο στο χώρο των logistics όσο και στις τελωνειακές διαδικασίες.